Herkän tarina, osa 3 : Suurien muutosten aika

Herkän kokoonpano: Kukka, Janne, Eetu ja Johanna

Kokoonpano muuttuu

Herkän kevät on ollut tapahtumarikas vuoden alusta asti. Vuodenvaihteessa 2021 Mikko ilmoitti jättäytyvänsä Herkästä pois ja keskittyvänsä enemmän omien unelmiensa tavoitteluun, jotka olivat urheilu- ja valmennuspuolella. Mikon lähtö tapahtui sulassa sovussa ja osoitti vain sen, kuinka rohkeaa on lähteä tavoittelemaan sitä, mikä itselle on tärkeintä. Eetu ja Janne käyttivät tammikuun tulevaisuuden suunniteluun. Mitkä olisivat tavoitteet liikevaihdon osalta, mitä uusia makuja ja tuotteita alettaisiin kehittämään? Pojat tulivat siihen tulokseen, että kahdestaan tätä sirkusta oli turha lähteä pyörittämään, mikäli halusi selvitä ilman hermoromahdusta. Johanna ja Kukka astuivat siis mukaan entistä vahvemmin. Kukan rooli markkinointipäällikkönä vahvistui ja Johannan pääasialliseksi tehtäväksi tuli auttaa Eetua kaikessa, missä pystyi. Tämä nelikko otti paikkansa myös Herkän osakkaina, kun Herkkä Snacks saavutti yhden virstanpylväänsä ja muuttui osakeyhtiöksi keväällä 2021. Suuri ilonaihe oli myös vakituisten tuotantotilojen saaminen Tampereen keskustasta – enää ei tarvitsisi miettiä uusia, väliaikaisia ratkaisuja aina parin kuukauden välein.

 

Isoveljen suojeluksessa maailmaa valloittamaan

Uutta makua mietittäessä pojat saivat vision siitä, että Poppamiehen kanssa olisi hauskaa tehdä yhteistyötä. Ei siis muuta kuin puhelin käteen ja soittamaan. Eetua jännitti niin paljon, ettei puhumisesta meinannut tulla mitään, mutta hän sai kuin saikin Poppamiehen ukot kiinnostumaan Herkästä. Ensimmäinen palaveri meni niin hyvin, että Poppamies ilmoitti kiinnostuksensa suuremmasta yhteistyöstä. Homma lähti etenemään yllättävänkin jouhevasti ja muutaman kuukauden päästä Poppamies investoi Herkkään. 

Tällä hetkellä voi sanoa, että meillä menee ihan mukavasti! Linssinmuotoisia herkkuja saa jo 150:ltä jälleenmyyjältä ympäri Suomen. Erilaiset yhteistyökuviot ovat tuoneet lisää näkyvyyttä ja saamamme palaute on ollut positiivista. Herkkä Snacks sai valloitettua myös Pirkanmaan S-ryhmän sydämen ja nyt tuotteitamme löytyy jo S-ryhmänkin kaupoista. Poppamiehen kanssa suunniteltu uusi maku, valkosipulilla ja chilillä maustettu Transilvania on saanut loistavan vastaanoton. Mikä parasta, Poppamiehestä on tullut ikään kuin Herkän isoveli, jonka neuvojen ansiosta on pystytty välttämään suurimmat karikot. Vaikka halu kasvaa on kova, tekemiseen on silti tullut rauhallisempi meininki.

Herkkä Snacks on tehnyt reilussa vuodessa uskomattoman matkan. Merikontissa paistetuista ensimmäisistä eristä on siirrytty oikeaan, tilavaan keittiöön, jossa on kaikin puolin paremmat puitteet linssien valmistukselle. Ylipäätään omat tilat ovat olleet erittäin iso juttu meille kaikille. Eetu sai vastikään jopa oman toimistopöydän – olkoonkin, että se sijaitsee kellarikerroksessa olevan varastomme perimmäisessä nurkassa.

Takaisin blogiin