Bataatticurry Tofunkaltaisella

Bataatticurry Tofunkaltaisella
Bataatticurry on mausteinen ja herkullinen ruoka, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi esimerkiksi riisin kanssa.

Tarvitset:

1 sipulin
3 valkosipulinkynttä
1 pkt Tofunkaltainen Naturelia
1 bataatin (keskikokoinen)
Riisiä
250 g kirsikkatomaatteja
2 rkl tomaattipyreetä
200 ml kookoskermaa
Oliiviöljyä
2 rkl punaista currytahnaa
1 tl kuivattua chiliä
2 tl curryjauhetta
Korianteria
Suolaa

Pilko sipuli ja valkosipuli pieniksi kuutioiksi. Kuumenna pannu ja lisää loraus oliiviöljyä.

Ota Tofunkaltainen paketista ja murusta se pannulle käsin. Lisää myös sipuli, valkosipuli sekä currytahna pannulle. Kun Tofunkaltainen ja sipulit kuullottuvat, pilko bataatti pieniksi noin 1 cm kuutioiksi ja halkaise kirsikkatomaatit.

Kun Tofunkaltainen on värjäytynyt currytahnasta ja sipulit ovat hieman pehmentyneet, lisää bataattikuutiot, kirsikkatomaatit, tomaattipyree, kookoskerma ja mausteet. Sekoita.
Laske lämpötilaa ja hauduta kannen alla 20-25 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes bataatit ovat pehmenneet. Bataattiin saa jäädä kuitenkin purutuntumaa (vinkki: mikäli pannuusi ei ole kantta, voit käyttää kantena foliota tai puista leikkuulautaa).
Keitä riisi lisukkeeksi.

Voit halutessasi sekoittaa riisin kastikkeen sekaan tai tarjoilla riisin erikseen, kuten kuvassa. Päällä toimii tuore korianteri, joka antaa kivaa raikkautta annokselle!
Takaisin blogiin