Meidän tarina
Herkkä Snacksin tarina alkoi Delhin pölyisiltä kaduilta, eksoottisten katuruokakojujen ääreltä vuonna 2018, kun ruokakulinaristimme Janne oli makumatkalla Intiassa. Vilkkaassa ja kaoottisessa maassa sijaitsee maailman seitsemäs ihme, Taj Mahal. Tuolla reissulla Janne löysi kuitenkin vielä yhden ihmeen lisää - uppopaistetut linssit, joissa maistui tulisuus, eksoottisuus ja rapeus. Tämä herkku teki Janneen niin lähtemättömän vaikutuksen, että reseptiä oli pakko päästä kokeilemaan myös kotona. Tästä alkoikin matka Herkkulinssien sekä Herkkä Snacksin parissa ja tällä tiellä olemme edelleen!
Koko matkamme ajan olemme halunneet tukea vastuullisia, ekologisia arvoja ja teemmekin jatkuvasti tuotekehitystä, jotta voimme tuoda täysin uusia innovaatioita vegaanimarkkinoille. Herkkulinssien ja myöhemmin lanseerattujen Herkkupatojen siivittämänä päätimme lähteä kokeilemaan vielä jotain ihan muuta, minkä seurauksena syntyi Tofunkaltainen. Olimme mukana Suomalainen menestysresepti 2024 -kilpailussa ja tämä on vasta alkua! Tavoitteemme on tehdä herkästi erilaisia, maistuvia tuotteita, joiden takana voimme seistä ylpeänä.