Herkkä parmankinkkusalaatti

Astetta juhlavammassa salaatissa sinihomejuustoa ja parmankinkkua tasapainottavat vadelman ja hunajamelonin keveät maut. Kaiken kruunaa pinnalle ripoteltu Herkkä Himalaja.

1pkt (70g) parmankinkkua

180g salaattisekoitusta oman maun mukaan
1/2 pkt Castello-sinihomejuustoa
1/2 hunajameloni
200g kirsikkatomaatteja
200g vadelmia
2rkl oliiviöljyä
suolaa
pippuria
1dl Herkkä Himalajaa


Pese salaatti ja leikkaa hunajameloni sopiviksi kuutioiksi. Leikkaa sinihomejuusto paloiksi. Halutessasi voit laittaa parmankinkun uuniin pariksi minuutiksi, jotta salaattiin tulee hieman rapeutta. Asettele ainekset tarjoiluastiaan ja viimeistele oliiviöljyllä, suolalla, pippurilla ja Herkkä Himalajalla. Nauti!