Herkkä porkkana-vuohenjuustokeitto

Herkkä porkkana-vuohenjuustokeitto

Pehmeän porkkana-vuohenjuustokeiton pinnalle sopivat täydellisesti rapean rouskuvat Himalaja-Herkkulinssit. 

4 annosta 

5 porkkanaa
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
7 dl vettä
1 rkl kasvisfondia 
1 tl suolaa
2 dl kuohukermaa 
150 g vuohenjuustoa
1 dl Herkkulinssejä (Himalaja)


Kuori ja pilko porkkanat. Hienonna sipuli ja valkosipuli. 
Kuullota porkkanat, valkosipuli ja sipuli kattilassa öljyn kanssa. Lisää vesi ja
suola. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin 20 minuuttia, niin että porkkanat ovat pehmeitä. Soseuta blenderissä tai sauvasekottimella. Lisää vuohenjuusto (osan vuohenjuustosta voit viipaloida ja paistaa pannulla valmiin keiton päälle).Soseuta. Lisää kuohukerma ja kasvisfondi. 
Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Annostele keitto lautasille, lisää päälle reilusti Himalajan makuisia Herkkulinssejä ja nauti!

Takaisin blogiin