Herkkä porkkana-vuohenjuustokeitto

Pehmeän porkkana-vuohenjuustokeiton pinnalle sopii täydellisesti rapean rouskuva Herkkä Himalaja. 

4 annosta 

5 porkkanaa
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
7dl vettä
1rkl kasvisfondia 
1tl suolaa
2dl kuohukermaa 
150g vuohenjuustoa
1dl Herkkä Himalajaa


Kuori ja pilko porkkanat. Hienonna sipuli ja valkosipuli. 
Kuullota porkkanat, valkosipuli ja sipuli kattilassa öljyn kanssa. Lisää vesi ja
suola. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin 20 minuuttia, niin että porkkanat ovat pehmeitä. Soseuta blenderissä tai sauvasekottimella. Lisää vuohenjuusto (osan vuohenjuustosta voit viipaloida ja paistaa pannulla valmiin keiton päälle).Soseuta. Lisää kuohukerma ja kasvisfondi. 
Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Annostele keitto lautasille, lisää päälle reilusti Herkkä Himalajaa ja nauti!