Uunipasta Tofunkaltaisella

Uunipasta Tofunkaltaisella
Uunipasta Tofunkaltaisella on todella helppo ja nopea arkiruoka - Voit tehdä yhden ison vuoallisen tai kaksi pienempää!

Tarvitset:

Pastaa
1 pkt Tofunkaltainen Naturelia
1 rkl oliiviöljyä
1/2 purjon
1 parsakaalin
1/2 tl suolaa
2 tl kurkumajauhetta
1 tl curryjauhetta
1 tl paprikajauhetta
1 prk Kaslink Aito kaurakermaa (juustonmakuinen)
1 dl vettä
Vegaanista juustoraastetta (esim. Oddlygood)

Keitä pasta al denteksi. Kuumenna öljy, huuhtele ja pilko purjo ja laita pannulle. Pilko parsakaali paloiksi ja lisää sekin pannulle. Kun purjo on pehmentynyt, lisää vielä Tofunkaltainen ja paista seosta.

Kun Tofunkaltainen on saanut väriä pintaan, lisää mausteet ja sekoita hyvin. Kaada pasta sekä sekoitus vuokaan ja sekoita hyvin. Lisää sekaan kaurakerma ja vesi (voit lisätä veden kaurakermapurkilla niin saat hyödynnettyä kaurakerman jämät). Sekoita. Lisää päälle vegaaninen juustoraaste.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 min, kunnes juusto saa väriä pintaan ja neste on imeytynyt.
Takaisin blogiin